Let er op dat alle kleuren, die U op onze website ziet, beïnvloed worden door de instellingen van Uw monitor. Deze kleuren kunnen dus alleen maar als indicatie gebruikt worden.

Onze collectie droge pigmenten bestaat uit twee delen. Ten eerste hebben we een collectie vaste pigmenten, die per gewicht verkocht worden, zie de foto hiernaast. U kunt deze pigmenten hier in de webwinkel terug vinden. Eventueel kunt U van deze pigmenten ook grotere hoeveelheden bestellen; vraag dan naar de prijzen.

Ten tweede hebben wij ook een grote hoeveelheid pigmenten, die verkocht worden in potten van 500 ml of 180 ml. Dit betekent dus dat de gewichten van de potten variëren per kleur, afhankelijk van het soortelijk gewicht. Een deel van deze selectie kunt U op de foto hieronder zien. De pigmenten in deze potten zijn voor een deel slechts tijdelijk op voorraad; daarom kunnen wij U helaas geen volledige prijslijst laten zien maar het grootste gedeelte kunt U hier in de webwinkel. Uitzonderingen daargelaten lopen de prijzen per pot uiteen van een paar euro tot 20 euro.

Mocht Uw kleur er, ondanks onze grote collectie, niet bij zijn, laat het ons dan weten, dan gaan wij graag voor U op zoek.

Wij nodigen U graag uit om eens te komen kijken in de winkel.

Vaste collectie pigmenten en stoffen
Vaste collectie pigmenten en stoffen